۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵

معاون وزیر راه و شهرسازی:

دانشجویان را برای تبدیل علم به ثروت تفهیم نکرده ایم

دانشجویان را برای تبدیل علم به ثروت تفهیم نکرده ایم

شیراز – معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نتوانسته ایم در سطح دانشگاه ها دانشجویان را تفهیم کنیم که چه طور علم و دانش آنها به تولید ثروت منجر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد مظاهریان پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه کنفرانس آموزش مهندسی با بیان اینکه باید مهندسان کشور را برای یک دهه آینده آماده کرد و دید برای آن زمان چه مهارت هایی مورد نیاز مهندسان است، گفت: وقتی به اسناد دیگر کشورها نگاه کنیم متوجه می شویم که به بحث ارتباط در آموزش مهندسی را مطرح می کنند و می گویند که مهندسان در سال ۲۰۲۰ باید قدرت ارتباط با محدوده کاری خود را فراهم کند.

وی تاکید کرد: هنوز نتوانسته ایم بین آموزش و تولید ثروت در کشور پل ایجاد کنیم و نباید علم و ثروت را دو بازوی جداگانه دید، بلکه علم باید به تولید ثروت بینجامد.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: علم و علم آموزی در ادبیات کهن و در باورهای خانواده های ما جایگاه خوبی دارد ولی نتوانسته ایم در سطح دانشگاه ها به دانشجویان تفهیم کنیم که چه طور دانش آنها به تولید ثروت منجر می شود.

مظاهریان گفت: دوران پساتحریم در حال فرارسیدن است و ناچاریم در بازارهای گسترده جهانی رقابت کنیم و هر مهندسی حق دارد که در آن بازار به دنبال کار باشد و ارزش افزوده تولید کند.

وی تصریح کرد: باید ابزارهای دقیقی برای بیان جایگاه خود داشته باشیم به نحوی که نه اغراق کنیم و نه نتوانیم جایگاه خود را تبیین کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه آشنایی با علم اقتصاد و حقوق در تعریف جهانی شدن رقابت نقش اساسی دارد، ادامه داد: تا به حال مباحث حقوق و اقتصاد را در مهندسی فرعی و نامربوط می دانسته ایم این در حالی است که این موارد در رقابت جهانی نقش اساسی دارند.

مظاهریان بیان کرد: در گذشته نیاز کمتری به استفاده از بخش های زیرین زمین در مسکن سازی بود ولی افزایش ارزش زمین تعداد طبقات زیرزمینی بیشتر شده که این امر باعث ایجاد یک شهر زیرزمینی به ویژه در کلانشهرها می شود.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز در این مراسم بیان کرد: دانشگاه شیراز جزو بهترین دانشگاه های کشور و دارای پتانسیل‌های بالایی است و اولین دانشگاه در ایران است که دوره دکترای مهندسی را راه اندازی کرد.

سعید سهراب پور افزود: دانشگاه شیراز اولین دانشگاه بین المللی کشور بود که می طلبد در این زمینه تقویت شود.

وی همچنین در اشاره به کنفرانس آموزش مهندسی، اظهار داشت: تجربه‌های خوبی درباره میزگردها وجود دارد و می دانیم که میزگردهای این کنفرانس نیز مفید است و دستاوردهای خوبی خواهد داشت.

کد خبر 2962351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha